Slavica Ćukteras saopštila tragične vesti: Bolest je napredovala, pevanju je došao kraj FOTO

14.03.2023

13:03

bolest slavice ćukteraš

Bolest Slavice Ćukteraš zabrinula fanove

Pevačica Slavica Ćukteras se pre nekoliko godina povukla sa estrade zbog privatnih razloga.

Bolest Slavice Ćukteraš- pevačica se oglasila na društvenim mrežama

Ona se udala za fudbalera Vladimira Avramova nakon čega je otputovala iz zemlje i živela u inostranstvu duži period. Njih dvoje su kao krunu ljubavi dobili ćerkicu Viktoriju koja je centar njihovog sveta. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste razvod Slavice Ćuketeraš nakon čega se ona vratila na scenu, a svoju publiku je obradovala nastupima.

Pročitajte: Bolest je uzela maha- Vesna Zmijanac završila u bolnici, evo kako se sada oseća FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Hiljade je onih koji uživaju u njenoj energiji, ali prvenstveno numerama koje se i dan-danas sa istim žarom nevezano od generacija i uzrasta pevaju. Međutim, ono što je rastužilo sve jeste bolest Slavice Ćukteraš.

Pevačica je vešto krila da ima bilo kakvih problema, ipak kada se u jednom momentu povukla sa scene, pa poželela da se vrati, bilo je neophodno da svojim fanovima objasni gde je bila i koji je povod takvog njenog ponašanja. Vrlo otvoreno ona je tada otrkila da se borila sa neobjašnjivim strahom od scene i javnih nastupa ali da je uz puno rada i borbe tu vrstu problema ostavila za sobom. Sada se oglasila na svom Instagram nalogu i objavila tužne vesti.

Pročitajte: Razvod je bio jedino rešenje! Bivši muž Goce Tržan otkrio-Brak je bio savršen dok..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da mu se kaže NE SMEŠ DA PEVAŠ! A ni da pričaš u toku dana, govori tiho samo ako moraš, inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučajno (ovde dobijam +10 kg za mesec dana sigurno) Iskreno, meni je ovo najteže palo večeras kada sam čula od ORl da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu.  Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava…I da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – otkrila je Slavica sa kakvim problemom se nosi, nakon čega su na njenu adresu počele da pristižu reči podrške što od fanova, što kolega koje su kroz isto prošle.

Pročitajte: Tuga- Rada Manojlović progovorila o bolesti, dijagnoza raka ju je potpuno slomila

Bolest Slavice Ćukteraš

Bolest Slavice Ćukteraš je zabrinula sve one koji je prate, a fanovi se nadaju da će pevačica što pre predbroditi težak period i vratiti se vernoj publici.

SLIKE: Dragan Gajić, Instagram

Još iz kategorije