Javnost u neverici! Rastali se Bojana Barović i Nikola Rokvić, pevač priznao: Mnogo smo se mučili…

23.01.2023

12:01

nikola rokvić i bojana barović

Brak Bojane i Nikole intrigira javnost, ovo su detalji

Bojana Barović i Nikola Rokvić broje sitno do dolaska trećeg deteta, a novom članu porodice posebno se raduju njihova deca, ćerka Leona i sin Simeon. Slavni par zajedno je više od jedne decenije, a njihova ljubav odolela je brojnim izazovima budući da su jedno vreme živeli na dva različita kontinenta.

Brak Bojane i Nikole odoleo je velikim izazovima

Bojana i Nikola upoznali su se tokom učešća u jednom rijaliti programu, a nakon nekog vremena među njima su se rodile jake emocije. Po završetku takmičenja njihova ljubav naišla ne na prvu prepreku. Naime, sin Marinka Rokvića karijeru je nastavio u Srbiji dok se Bojana vratila u Ameriku gde je u to vreme živela i radila. Nakon pet godina zabavljanja, Bojana je saopštila Nikoli najlepše vesti, na putu je bilo njihovo prvo dete, ćerka Leona.

Pročitajte: Duplo slavlje u porodici Rokvić, braća presrećna – Ovo su detalji 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Brak Bojane i Nikole važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a pevač se prilikom gostovanja u emisiji „Dok anđeli spavaju“ prisetio sa kakvim su se sve poteškoćama on i njegova supruga susretali tokom zabavljanja.

– Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija – Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam ‘Novi zavet’. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu – ispričao je tada Nikola, pa dodao:

Pročitajte: Bojana Barović iskreno o problemima u trudnoći, Nikola čini sve da joj pomogne

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

– Ne znam zašto sam tada rekao: ‘Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više’. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske – ispričao je Rokvić.


SLIKE: Instagram

Još iz kategorije