Ovo je otkrilo njihov pravi odnos: Isplivali čudni detalji iz braka Meline i Harisa (foto)

11.11.2022

16:11

Brak Meline i Harisa

Brak Meline i Harisa je zanimljiv javnosti

Popularni pevač Haris Džinović je u dugogodišnjem braku sa suprugom Melinom. Njihov odnos je svima zanimljiv s obzirom na to da je Džinović oženio mnogo mlađu partnerku. Melina je modna kreatorka, a priznaje da je zbog mode  jednom u radnji imala žestoki sukob sa suprugom zbog šopinga.

– Ja sam bolesnik i zaljubljenik i kolekcionar tašni. Treba da iskontrolišem sebe, ali dobro je što ne kupujem trendovske stvari nego i ono što izvučem od pre deset godina može da se nosi, to su klasične stvari koje uvek mogu da iskoristim, in su – priznala je Melina u emisiji Šou Goce Tržan.

Brak Meline i Harisa – supružnici imaju različit pogled na modu

Kako je otkrila ona i suprug nikada nisu imali isti pogled na modu.

Pročitajte: Neće više da ćuti- Rada Manojlović otkrila istinu o raskidu sa Harisom, za sve je kriva ona (foto)

Brak Meline i Harisa

– Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost. Ja se okrenemi kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, jel ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš? istakla je Melina pa potom dodala:

Pročitajte: Porodična drama- Haris Džinović zapretio ćerki, sve joj uzima ako ne ostavi dečka (foto)

Brak Meline i Harisa

Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba ,da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila.

Podsećanja radi, Melina i Haris su ponosni roditelji dvoje dece, ćerke Đine i sina Kana.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije