Ništa nije kao što izgleda! Aleksandra Prijović otvorila dušu o braku sa Filipom: Mnogo se svađamo…

15.09.2022

10:09

Brak Prije i Filipa

Brak Prije i Filipa ponovo je u žiži interesovanja

Aleksandra Prijović godinama je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim je dobila sina Aleksandra. Iako važe za jedan od najskladnijih parova, Prija je priznala da u njihovom braku, kao i u svakom drugom, postoje trzavice, ali i zbog čega najčešće dolazi u sukob sa suprugom.

Brak Prije i Filipa intrigira javnost

Naime, prilikom gostovanja u jednoj emisiji voditelj je pitao Aleksandru da li se sa Filipom bolje slaže otkako su postali roditelji, a njen odgovor nasmejao je sve u studiju.

Pročitajte: Svađa na pomolu – Aleksandra Prijović obrisala sve zajedničke slike sa Filipom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

– Ne (smeh). On i ja se mnogo svađamo oko pesama. Sada mi je radio melodiju i tekst za pesmu Zvuk tišine.. Bilo je jako naporno, svađali smo se dosta, ali iz obostrane želje da to ispadne dobro… I ispalo je odlično, uvek sam govorila da ja njemu najviše verujem – kaže Aleksandra koja se osvrnula i na spekulacije da joj je Filipova porodica finansijski pomagala tokom karijere:

Pročitajte: Aleksandra Prijović udarila devojku na nastupu – Pljunula me je pred svima

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

– Nikada finansijski. Od prvog dana sam sve sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom i uvek sam se trudila da sama zaradim svoj dinar i nikada nisam tražila ni od koga ništa, nikome nisam dužna i uvek sam se trudila da ne moram da zavisim od drugih. Zato sam uvek sama ulagala u svoju karijeru i nikada se neće desiti da neko sutra dođe i kaže da je uložio u mene – zaključila je Prija.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije