Konačno u javnosti: Ovako danas izgleda rođeni brat Ace Pejovića, da li vam liče? FOTO

25.05.2023

19:05

brat ace pejovića

Brat Ace Pejovića ostao je u rodnom Prijepolju

Aco Pejović danas važi za veoma uspešnog porodičnog čoveka koji ima sve što poželi. Ipak, malo ko zna da je pevač prošao trnovit put ne bi li došao na mesto na kome je sada. Naime, Pejović je rođen u Prijepolju, gde je sa dvojicom braće, Predragom i Radojicom, odrastao u naselju Kolovrat. Već sa 14 godina napušta porodični dom i odlazi u Podgoricu na školovanje, a potom se sa suprugom i ćerkama seli u Beograd, odakle njegova pevačka karijera kreće uzlaznom putanjom.

Brat Ace Pejovića konačno u javnosti

– Odrastao sam u prigradskom naselju Kolovrat, sa četiri godine starijim bratom Predragom i šest godina mlađim Radojicom. Bili smo nestašni kao svi dečaci, a jedva smo čekali leto da se kupamo u Limu i pravimo brane. Pošto su roditelji radili po smenama, često se dešavalo da noću ostanemo sami kod kuće. Sećam se da smo jednom umislili da nam neko kuca na vrata, pa smo Predrag i ja uplašeni umotali najmlađeg brata Radojicu u ćebe i pobegli na terasu sa kuhinjskim nožem sa željom da se odbranimo. Kada su se roditelji vratili s posla, bili su uplašeni što nas nigde nema, da bi nas na kraju zatekli kako sva trojica šćućureni spavamo na terasi – rekao je pevač jednom prilikom.

Pročitajte: Bolest je došla iznenada! Aco Pejović kroz suze priznao – Molim Bilju da ne umre…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Aco Pejović uvek je s ponosom govorio o odrastanju u Prijepolju, a sada je ekipa emisije „Metar moga sela“ posetila rodni kraj popularnog pevača. Komšije su za porodicu Pejović imale samo reči hvale, a pred kamere je stao i Acov brat koji je sa suzama u očima kratko poručio:

– Njega brat voli najviše na svetu, brat ga se poželeo da dođe.

Pročitajte: Više nije isti čovek – Aco Pejović drastično smršao, porodica brine za njegovo zdravlje FOTO

brat ace pejovića


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije