Srce je zauvek slomljeno: Preminuo brat Edite Aradinović, velika tragedija zavila porodicu u crno

24.05.2023

19:05

brat edite aradinović

Brat Edite Aradinović je preminuo, pevačica u suzama otkrila detalje

Iako važi za jednu od najboljih pevačica čiji život intrigira domaću javnost, Edita Aradinović trudi se da svoju privatnost sačuva za sebe. O teškom detinjstvu retko govori u javnosti, a malo ko zna da je brat Edite Aradinović preminuo kada je bio beba.

Brat Edite Aradinović nažalost nije preživeo

Naime, slavna pevačica rođena u sedmom mesecu, a njen brat blizanac nažalost nije preživeo. Editini roditelji dugo su ovu tajnu skrivali od nje, a Aradinovićeva je tek sa 12. godina saznala pravu istinu.

– Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina – otkrila je pevačica koja je 2015. godine izgubila i drugog brata.

Pročitajte: Edita Aradinović izgorela lice – Pevačica se oglasila sva u opekotinama, evo kako izgleda FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

– Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21 godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši – tvrdi pevačica koja je sada pozajmila glas galebu u sinhronizovanoj verziji crtanog filma „Mala sirena“.

Pročitajte: Pravi razlog tuče – Indi pokušala da rasturi vezu Editi, isplivali svi detalji

brat edite aradinović


– Baš imam tremu, kao kada sam bila mala. Dok su moji roditelji bili u braku i bili sretna porodica, dolazila sam da gledamo film. Uvek sam bila preuzbuđena, doduše dva puta smo bili u bisokopu, jednom s tatom, jednom s mamom. Gledala sam ‘Kirikua’ oba puta – priznala je Edita prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije