Drama se nastavlja! Nakon optužbi na Snežanin račun, oglasila se i Ceca: To je neljudski čin…

20.02.2023

21:02

Stanje Gudeljevog brata j

Ceca Ražnatović prokomentarisala optužbe na Snežanin račun

Ogromna prašina u javnosti podigla se nakon što je kandidat „Zvezda Granda“ Dušan Vukadinović optužio Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug takmičenja. U Snežaninu odbranu, pored Saše Popovića, staja je i folk diva Ceca Ražnatović koja je, kako sama ističe, zgrožena ponašanjem pomenutog mladića.

Ceca Ražnatović stala u Snežaninu odbranu

– To je jedan kandidat koji je ispao, ko gubi ima pravo da se ljuti. Smatram da je to jako ružno, to sam shvatila kao udarac na sve nas tamo. Radimo sa kandidatima, ulažemo svoje vreme, energiju, trud, to je naša dobra namera, ne moramo. Mi ugovorom nismo vezani, da moramo to da radimo. Nametati jedan takav nemoral jednoj živoj legendi, zgrožena sam, to je zločin. To je neljudski čin. Da tako nešto izgovoriš za nekog ko se toliko trudi, i to besplatno – istakla je Ražnatovićeva u emisiji „Premijera – Vikend specijal”, pa dodala:

Pročitajte: Snežana Đurišić tražila novac od kandidata da prođe dalje, oglasio se i Saša Popović FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

– Ne znam koliko to košta kada ostajemo sa njima po sedam, osam sati, to nema cenu. Ogromna laž, besramno! Osetila sam snažnu potrebu da zaštitim svoju prijateljicu, koleginicu. Svi smo uz nju, svi članovi žirija se osećaju danas kao i ja, povodom toga. Postoje deca koja su jako zahvalna zbog svega što činimo za njih – zaključila je ona.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije