Ceci ističe ugovor u Grandu: Saša Popović saopštio pred novinarima da li slavna pevačica ostaje u takmičenju

18.09.2023

16:09

By

Jelena Karleuša

B. VUKOVIĆ

Saša Popović tvrdi da nastavlja saradnju sa Cecom

Pevačica Ceca Ražnatović pre dve godine pridružila se stručnom žiriju muzičke emisije „Zvezde Granda“. Ceci ugovor uskoro ističe, pa se fanovi brinu da možda svoju miljenicu neće videti u novoj sezoni ovog popularnog takmičenja.

Saša Popović

Saša Popović je potvrdio da je Ceca potpisala ugovor na tri godine, a kako kaže, misli da će se njihova dalja saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

On je razgovor započeo Marijom Šerifović, koja je bila sve bliža odluci da zaista napusti ovaj šou.

Saša Popović


– Ne ljute se na mene članovi žirija, mi smo tako dugo zajedno. Oni su u „Grandu“ preko 20 godina pojedini. Što se Marije (Šerifović) tiče, mislim da joj je osma ili deveta sezona. Setio sam se te 2015. godine Marije, da bi bila odlična, bilo je mnogo kandidata koji su pevali pop. Na pola prvog takmičenja mi je rekla da više ne bi, ali onda je bilo još jednu, ali više ne, ali ona je ostala. Ćuti ona, ćutim ja, došlo leto, kad Marija zove da me pita kad počinjemo novu sezonu. I to je tako išlo. Sad se više ne postavlja ni pitanje da li bi neko ostao ili ne. Nadam se da će tako biti i dalje. Ceca je došla na tri godine, ali mislim da će da ostane još jedno 33 godine – rekao je Popović za Telegraf.

Popović se dotakao i odnosa sa Milanom Stankovićem za kog se priča da se vraća na muzičku scenu u velikom stilu:

Milan Stanković

– „Zvezde Granda“ su krenule na „Pinku“ i ljudi su se vezali tada za ovaj format. Od svih takvih formata samo su „Zvezde Granda“ preživele. Kad bih nabrajao koga smo sve stvorili trebalo bi nam baš mnogo vremena. Nema kraja… Milan Stanković je bio hit hitova kad se pojavio, pevač vrhunski. On je izuzetno jedna inteligentna osoba i pametna. Shvatao je posao. Imao je jak zalet, preko noći mu je dunulo da napusti „Grand„. On je trebalo da bude velika zvezda i da napravi veliki koncert. Naravno da bih mu se javio kad bi me pozvao na telefon. To je bilo davno, još 2010. godine. Nemam više nikakvog uticaja sada, ne radim pesme – rekao je Saša Popović.

IZVOR: EKSKLUZIV/TELEGRAF

SLIKE: B. VUKOVIĆ/ATA IMAGES

Još iz kategorije