Prva fotografija topi srca: Cecin unuk konačno u javnosti, upoznajte Krstana Ražnatovića FOTO

26.04.2023

21:04

ceca ražnatović

Cecin unuk konačno u javnosti, upoznajte Krstana

Snaja Cece Ražnatović porodila se pre nekoliko dana i na svet je donela zdravog dečaka Krstana. Budući da je porođaj protekao u najboljem redu mama i sin su nakon četiri dana napustili porodilište, a po njih je dosao ponosni tata Veljko Ražnatović.

Cecin unuk je presladak

U najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a gledaoci će imati priliku da vide kako je protekao Bogdanin porođaj, ali i sve detalje gala slavlja o kojem se danima pričalo i pisalo.

Pročitajte: Bogana Ražnatović izašla iz porodilišta – Tata nosi Krstana, a izgled mame posle porođaja svi komentarišu FOTO

cecin unuk

U pomenutom serijalu kamera Blic televizije imala je prilike da ekskluzivno zaviri u salu gde se odvijao porođaj Bogdane Ražnatović i zabeleži veoma interesantne kadrove. Kada je Krstan došao na svet ponosnog oca Veljka preplavile su emocije, pa nije krio suze radosnice.

– Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je tada Ceca. Ali ni to nije sve..


Pročitajte: O ovome bruji region – Haos u domu Ražnatovića na dan Krstanovog rođenja, oglasila se i Ceca FOTO

cecin unuk

Kamere su takođe usnimile i malog Krstana, a Cecin unuk je već na prvi pogled osvojio srca svih članova porodice, ali i pevačicinih pratilaca.

Pročitajte: Od cifre će vam se zavrteti u glavi – Evo koliko je Ceca platila Bogdanin porođaj FOTO

cecin unuk

SLIKE: Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije