Sreća nije da se krije! Goca Tržan podelila prelepe vesti, konačno je došao taj dan FOTO

23.05.2023

22:05

ćerka goce tržan

Ćerka Goce Tržan izrasla je u lepu i kulturnu mladu damu koja, kako fizički tako i karakterom, neverovatno podseća na majku. Lepa Lana danas proslavlja 16. rođendan, a pevačica joj je tim povodom uputila emotivnu čestitku.

Ćerka Goce Tržan majčina je kopija

Naime, Goca je na svom Instagramu okačila sliku sa naslednicom ispod koje je usledila poruka koja je dotakla srca pevačicinih pratilaca.

– I tako… Prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo). Toliko sam ti toga rekla jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave. A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu – napisala je pevačica, pa dodala:

Pročitajte: Razvod je bio neminovan! Goca Tržan konačno otvorila dušu – Osećala sam se nemoćno i bezvredno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan Leno. Volimo te – zaključila je ponosna mama.

Pročitajte: Ljubav dolazi preko stomaka – Goca Tržan podelila recept za čokoladne mafine, Raša ih prosto obožava

ćerka goce tržan

Podsećanja radi, Goca Tržan bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila ćerku Lenu. Nakon burnog razvoda Marinković je izgubio kontakt sa ćerkom, a pevačica je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je Lena očinsku figuru dobila tek kada je Raša ušao u njihov život.


– Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji – otkrila je nedavno pevačica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije