Porodična drama: Haris Džinović zapretio ćerki, sve joj uzima ako ne ostavi dečka (foto)

29.10.2022

14:10

Ćerka Harisa Džinovića

Iako su poslednja tri meseca bili pod velikim pritiskom javnosti Vojaž i ćerka Harisa Džinovića su nekako uspevali da održe svoju vezu daleko od očiju javnosti. Sve je bilo sjajno i bajno, ljubav je cvetala, a porodice su se upoznale, ali se nisu mešali u njihovu vezu.

Ćerka Harisa Džinovića na mukama

Međutim, kako se šuška kada je mladi pevač i glumac  predložio Đini da iznajme stan i započnu zajednički život, tu je nastao pakao.

Pročitajte: Đina Džinović ponovo na meti negativnih komentara, Haris i Melina očajni

vojaž

– Sve je bilo ok, do trenutka kada je Vojaž predložio Đini da iznajme stan i počnu da žive zajedno, jer mu nije bilo prijatno što se viđaju u kući njenih roditelja. Ona nije bila za to, a tek kada je to iznela svojim roditeljima Harisu i Melini nastao je haos. Oni nisu hteli da čuju za to, jer je ona tek postala punoletna, upravo joj počinju predavanja na fakultetu i život van kuće u ovom trenutku nije moguć. Ma poludeli su bili načisto. Tada joj je otac rekao da Vojaž nije pravi dečko za nju, ako takve stvari zahteva od nje. Vršili su pritisak na nju, zbog čega je morala da raskine sa njim – objašnjava izvor blizak porodici i nastavlja.

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića u krevetu sa poznatim pevačem – Oglasila se pa sve priznala! (VIDEO)

ćerka harisa džinovića

– Tek kada je stavila tačku na tu vezu, oni su malo odahnuli, ali su i dalje na oprezu i prate šta radi i gde se i sa kim kreće. Jer smatraju da im možda ćerka radi iza leđa i da se i dalje viđa sa njim. Znam da joj je otac zapretio oduzimanjem automobila, izlascima i oduzimanjem kreditne kartice. Zato Đina sada ćuti, ma kao bubica je – zaključio je izvor.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković, Gaja

Još iz kategorije