Velika drama u domu Lune Đogani: Njena i Markova ćerka doživela strašnu nezgodu, ovo su detalji FOTO

01.05.2023

19:05

Ćerka Marka i Lune

Ćerka Marka i Lune je unela radost u porodicu

Luna Đogani već nekoliko godina uživa u ljubavi sa Markom Miljkovićem, a par će uskoro dobiti i drugu bebu.

Ćerka Marka i Lune doživela nezgodu- Đoganijeva otkrila sve detalje

Podsećanja radi, njih dvoje su ponosni roditelji ćerkice Mie koja će uskoro dobiti sestru. Luna svaki trenutak provodi uz svoju mezimicu, a za svaku mamu je pravi užas kada se dete ozbiljno povredi. Naime, Luna je takvu nemilu situaciju doživela u septembru 2022. godine kada je malena Mia pala i povredila ruku, zbog čega je tada morala da nosi longetu.

Pročitajte: Slika govori više od reči- Trudna Luna Đogani na meti komentara, evo kako izgleda u petom mesecu trudnoće FOTO

Ćerka Marka i Lune

Devojčica je tada  imala samo godinu i tri meseca, a Luna je bila veoma potresena pa je morala da otkaže svoja gostovanja na televiziji.

Pročitajte: Tako je, kako je- Luna Đogani prekinula tišinu, ovo je istina o Markovoj i Anabelinoj svađi FOTO

Ćerka Marka i Lune


– Beba ima godinu i tri meseca. Htela sam to da sakrijem, ali otkriću. Trebalo je prošle nedelje da budem gost u ovoj emisiji, ali moja beba je doživela peh. Povredila se, pala je na ruku… Sada mora da miruje, ima longetu. Nestašna je, nemirna, malo je zvrk, na minut je ostala sam i ne znam kako je uspela da padne i da se povredi. Jako sam vezana za nju i gledam da joj ne fali ništa i jako mi je to teško palo – otkrila je Luna, a zatim se osvrnula na nedavnu operaciju koju je imala na dojci.

Pročitajte: Gubitak bebe joj promenio život- Luna Đogani progovorila o najvećoj boli, njene reči kidaju dušu

Ćerka Marka i Lune

– Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na kontrole. Jako je važno da se na vreme otkrije i da se odstrani. Otkirven mi je benigni tumor na levoj dojci i odstranjen je, hvala bogu bilo je na vreme. Super se osećam, nikad se nisam bolje osećala. Hoću da počnem da treniram, da sebi lepo izgledam… Nemam dadilju rekla je Luna.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije