Lepa i uspešna, a vešto se krije od medija: Ovo je ćerka Svetislava Pešića FOTO

12.09.2023

16:09

By

Ćerka Svetislava Pešića

Ćerka Svetislava Pešića je prava lepotica

Naši košarkaši učinili su na Svetskom šrvenstvu u Manili osvojili srebro.  Heroj celokupnog turnira svakako je naš selektor, Svetislav Pešić.

Srpski selektor o svom privatnom životu ne govori mnogo, a poznato je da je decenijama u skladnom braku sa Verom Blažević, koja je i sama bila košarkašica. U svom dugom i srećnom braku selektor košarkaške reprezentacije dobio je dvoje dece – sina Marka, koji je danas sportski direktor u KK Bajern Minhen i godinama je bio uspešni košarkaš, i ćerku Ivanu, koja je tako nasledila očev „sportski gen“.

Ivana Pešić, danas Jagla, radi kao lični trener u Minhenu, a na svom profilu na platformi LinkedIn ističe je uz onaj fizički deo, u svom radu fokusirana i na sve izazove svakodnevice koji utiču na zdravlje.

– Zdravlje, performanse i uravnotežena ishrana su najvažniji temelji za fizičko i mentalno blagostanje – navodi ona i dodaje: – Kao lični trener, želela bih da vas profesionalno pratim, motivišem i individualno podržavam na vašem putu ka zdravijem i sposobnijem načinu životu.


Takođe, ćerka Svetislava Pešića je specijalizovana za jogu i diplomirani je master sportske psihologije. Budući da se i sama ne eksponira preterano, o njoj se ne piše često u domaćim medijima, a poznato je da je ona bila ta koja je upoznala srpsku teniserku Anu Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, jedan od omiljenih sportskih parova sveta.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije