Dalila planira da potroši 10.000 evra na plastične operacije, a odlučila je i da ispuni očevu najveću želju!

11.07.2022

13:07

Dalila osvojila drugo mesto u Zadruzi

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto Zadruzi, a posle rijalitija kaže da ima ozbiljne planove i da će da radi na sebi, odnosno na fizičkom izgledu.

Ona će dobar deo honorara na plastične operacije, dok njen bivši muž Dejan piše knjigu po ugledu na pobednicu prve sezone Kiju Kockar.

Posle „Zadruge“ idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica… Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga – kaže Dalila za Blic,  a planira i da pokrene privatni biznis:

– Volela bih da otvorim kozmetički salon u Beogradu. Deo honorara potrošiću i na to da svom ocu Husi ispunim najveću želju i pošaljem ga na hodočašće u Meku.

I dok Dalila razmišlja kako da novac zarađen u „Zadruzi“ što pametnije potroši, njen bivši muž Dejan Dragojević skovao je plan kako da joj se osveti.

On je odlučio da napiše knjigu u kojoj će raskrinkati bivšu ženu.

 

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije