Kad se bivše udruže: Darko Lazić u problemima do guše, Marina i Barbara mu rade o glavi

08.10.2022

18:10

darko lazić

Od kada je našao novu devojku Katarinu, Darko Lazić je na sedmom nebu. Više se nikome ne javlja, vreme provodi sa svojom dragom daleko od očiju javnosti. E sad, kako je zbog nove ljubavi ispalio Marinu Gagić sa kojom je bio na korak do pomirenja, a pre nje i Barbaru Bobak, njih dve su stupile u kontakt i počele da kuju plan da mu se osvete.

Darko Lazić u ozbiljnim problemima

– Od kada je ostavio i Barbaru i Marinu sa kojom ima sina Alekseja, Darko Lazić je totalno odlepršao i iz Novog Sada i iz Brestača. Želi da uživa bez ustezanja, kako je rekao najbližima, ali će mu i to presesti. Naime, kako se priča njegove bivše Marina i Barbara su stupile u kontakt, čule su se, čak je Marina sa bratom išla na njen nastup na nedavno održanom Šabačkom vašaru. Toliko su se zbližile da su odlučile da se Darku lepo revanširaju. Uveliko kuju zajedničke planove, koje će pevača baš dotući – objašnjava izvor blizak Bobakovoj i nastavlja:

Pročitajte: Darko Lazić ima novu devojku – Uhvaćen u zagrljaju zgodne crnke (FOTO)

darko lazić

– Barbara je već zamolila svog menadžera da više ne zakazuje nastupe sa Darkom, kao ni turneje po Americi i Australiji kao prošle godine. To je uradila jer je Darko njoj upropastio neke nastupe, pa je ostala bez honorara. Sa druge strane Marina će Darku da se sveti preko deteta, jer ga ne viđa onda kada ima dane za to, a želi i da mu traži veću alimentaciju. Njih dve su se udružile i planiraju da ga iritiraju, em će sada imati manje nastupa, em će imati veće troškove. Neko bi rekao baš su zle i pokvarene, ali samo žele da mu vrate istom merom, da i on oseti ono što on njima radi – zaključio je izvor.

SLIKE: Bojan Vuković, Gaja

Još iz kategorije