Dugo ga je krila od očiju javnosti: Dečko Marije Šerifović više nije tajna, pogledajte prvu zajedničku fotografiju FOTO

10.05.2023

21:05

Objava Marije Šerifović

Dečko Marije Šerifović bio je ovaj slavni pevač

Marija Šerifović jedna je od naših omiljenih pevačica, a njen privatni život godinama intrigira domaću javnost. Iako je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol, pevačica je svojevremeno bila u vezi sa ovim poznatim gospodinom.

Bivši dečko Marije Šerifović konačno u javnosti

Naime, dečko Marije Šerifović bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić. Ljubavnu vezu započeli su 2007. godine, nedugo nakon pevačicine pobede na Evroviziji.

– Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju – rekao je bivši dečko Marije Šerifović kada je svojevremeno gostovao u emisiji „Amidži šou“.

Pročitajte: Više ne krije – Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti…

Marija i Slavko zajedno su proveli šest meseci, a pevačica je nakon raskida otkrila da je ona jedini krivac za krah njihove ljubavi.


– Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – priznala je Marija.

Pročitajte: Veza sa Marijom Šerifović je sve zanimala – Džejla Ramović se konačno oglasila, ovo je prava istina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLAVKO (@slavkokalezic)

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji. Danas Kalezić ima 37 godina, aktivan je na društvenim mrežama, a primetno je i da izgleda potpuno drugačije nego u vreme kada je bio u vezi sa Šerifovićevom.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije