Drama u bolnici: Dečka Snežane Đurišić okrivili za njenu smrt, isplivali svi detalji

14.11.2022

18:11

dečko snežane đurišić

Dečko Snežane Đurišić okrivljen za smrt bebe

Snežana Đurišić je skoro pet godina u vezi sa uglednim ginekologom Vanjom
Miloševićem koji radi u bolnici Narodni front. Međutim, dečko Snežane Đurišić krije veliku tajnu. Prema rečima našeg izvora, on je navodno odbio da pregleda gluvonemu trudnicu Anu Sučević koja je imala uput zbog krvarenja, a čija je beba ubrzo nakon rođenja preminula i tada se podigla velika medijska hajka.

Dečko Snežane Đurišić u ozbiljnom problemu

– Dečko Snežane Đurišić, doktor Vanja je bio dežuran na prijemu kada je dvadesetšestogodišnja Ana iz Grocke hitno dovezena zbog obilnog krvarenja. Međutim, on ju je vratio kući uz komentar da je krvarenje normalna stvar i da mora da uradi dodatne analize da bi bila pregledana i primljena u bolnicu – otkriva izvor blizak trudnici Ani i objašnjava:

– Posle sedam dana ona je ponovo zakucala na vrata porodilišta gde se uz niz komplikacija prevremeno porodila, a beba je posle dva sata preminula. Da sve bude gore, u bolnici nisu dozvolili njenoj porodici da dobije bilo kakve informacije iako su bili uporni da razgovaraju sa lekarima budući da je žena gluvonema i da ne može sama da komunicira. Zbog toga su pozvali i policiju koja je kontaktirala doktora Miloševića koji im je ispričao svoju verziju priču i na tome se sve završilo – zaključio je izvor.

Pročitajte: Snežana Đurišić se konačno oglasila – Smeštaju mi da me partner vara sa rođenom sestrom

dečko snežane đurišić

Nakon nemilog događaja u odbranu doktora Vanje Miloševića u tom trenutku
stala je Klinika, uz komentar da je učinio sve što je mogao i da on ni za
šta nije kriv.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije