Glas podrhtava, oči pune suza: Milica Pavlović ne krije emocije, ovo je istina o njenom odrastanju

04.11.2022

18:11

detinjstvo milice pavlović

Detinjstvo Milice Pavlović nije bilo lako

Iako nije imala detinjstvo poput većine dece, Milica Pavlović nikada se nije žalila. Štaviše, ona je uvek govorila je da je neizmerno srećna što je odrastala uz baku i deku, koji su je beskrajno voleli i naučili je pravim životnim vrednostima.

Detinjstvo Milice Pavlović obeležilo je njen život

Naime, Milica je rođena u Švajcarskoj, ali se već sa tri meseca, kada su joj se roditelji razveli, preselila u Donji Bunibrod nadomak Leskovca, gde su joj živeli baka Rada i deda Vladimir. Majka Mirjana nije se previše interesovala za ćerku, a otac Dragoslav, koji je ostao u Švajcarskoj, se u međuvremenu ponovo oženio i zasnovao novu porodicu.

Pročitajte: Milica Pavlović konačno je otkrila u kakvom odnosu je sa maćehom (FOTO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

‒ Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Svu ljubav nadoknadili su mi baka i deka. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Ipak, oduvek se znalo ko su mi otac i majka, i o njima se u kući uvek najbolje govorilo. Ne želim da neko pomisli da se otac nije brinuo za mene. Dolazio je stalno i izdržavao celu porodicu. Ipak, nije mu bilo pravo kad sam mu rekla da se poseban osećaj koji imam sa bakom i dedom gradi godinama ‒ priznala je pevačica.

Pročitajte: Ljubav nije da se krije – Milica Pavlović i Miloš Timotijević uhvaćeni zajedno, pršti sve od strasti (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Majka Milice Pavlović Mirjana Đorđević u medijima se nikada nije oglašavala iako je poznato da nije u dobrim odnosima sa ćerkom. Pevačica o majci gotovo nikada ne govori u javnosti, ali je u jednom intervuu napravila izuzetak.

– Istina je da se sa majkom nisam čula deset godina, ali sam zbog nekih okolnosti imala priliku da je jednom vidim izdaleka i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu sam naučena da budem borac i da moram da verujem najviše sebi, te da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – ispričala je Milica svojevremeno.

Pročitajte: Vredi svaki evro – Zavirite u luksuzan stan Milice Pavlović od 320.000 evra (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Detinjstvo Milice Pavlović ulepšali su deka Vladimir i baka Rada na čemu im je pevačica zahvalna. Nažalost, Vladimir preminuo je u novembru 2020. godine, a baka Rada je preminula u maju 2022. godine u gerontološkom centru, budući da joj je zbog Alchajmerove bolesti bila potrebna konstantna medicinska pažnja.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije