Javnost zaslužuje da zna istinu: Rada Manojlović je plaćala Milanove dugove, ovaj čovek ih je raskrinkao

22.02.2023

13:02

dugovi milana stankovića

Dugovi Milana Stankovića prema Grandu su izmireni

Ogromna prašina u javnosti podigla se nakon što je kandidat „Zvezda Granda“ Dušan Vukadinović optužio Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug takmičenja. U Snežaninu odbranu stao je i Saša Popović koji tvrdi da ta priča nema veze sa istinom i da ga je Vukadinović veoma razočarao.

Dugovi Milana Stankovića više nisu tajna

Međutim, Dušan nije jedini takmičar koji je razočarao Popovića. Jedan od njih bio je i bivši dečko Rade Manojlović koji je iz Granda otišao bez objašnjenja o čemu je Saša sada javno progovorio, a dugovi Milana Stankovića i istina o tome ko je iste vraćao odjeknula je poput bombe u domaćim medijima.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Ovo je nova ljubav Milana Stankovićaa, slika govori više od reči FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Milan Stanković me najviše razočarao. Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pevač da dobije jednu pesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: „Čekaj, imamo mi pravog kandidata“ i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: „Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu.“ – tvrdi Saša pa dodaje:

Pročitajte: Rada Manojlović više neće da ćuti – Ovo je prava istina o svađi sa Milanom Stankovićem

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

– Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: „Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.“ Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: direktore, ja neću da budem zbog toga i toga – zaključio je Popović, a prenosi Svet.

SLIKE: Gaja, Bojan Vuković

Još iz kategorije