Kao da se ništa nije dogodilo: Duško i Jelena ponovo zajedno, život pod istim krovom više nije tajna

21.10.2022

16:10

By

frizura nike tošić

Duško i Jelena prebrodili sve nesuglasice

Jelena Karleuša sinoć je bila deo revije jednog poznatog modnog brenda. Budući da je proteklih nedelja bila u žiži interesovanja zbog nerešene situacije vezane za bračni status, pop diva je bila u centru pažnje okupljenih novinara.

Duško i Jelena žive zajedno

Jelena je tom prilikom dala nekoliko izjava i, između ostalog, rešila najveću misteriju. Naime, ona je otkrila da se nije razvela od Duška i da njih dvoje žive pod istim krovom.

– Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – rekla je kroz smeh Jelena.

Pročitajte: Duško obradovao Jelenu skupocenim poklonom, ovoga puta je nadmašio sebe (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

Nakon saznanja da Duško i Jelena ponovo žive pod istim krovom pripadnike sedme sile zanimalo je i šta je to što joj ćerke Atina i Nika najčešće zameraju.

– Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju, a da one to ne žele. Smeta im. Nika se juče vratila sa ekskurzije, bila je u Vojvodini, i rekla mi je da su joj deca tražila da se slikaju s njom, a da je ona odbila dve devojčice, jer su sa 13 godina u rukama držale cigaru – otkrila je Jelena, pa dodala:


Pročitajte: Potres u porodici Duška i Jelene – Karleuša izgubila bebu, stres je učinio svoje

jelena i duško

– Prepoznaju ih obe, Atina mi je rekla da sam ja krivac za to. Mislim da će im vremenom značiti, možda će im pomoći iako im sada odmaže. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca zbog tog internet bulinga. Smatram da decu treba zaštiti od toga, pogotovu moju decu. Žrtva sam toga i živim to kao neku svakodnevnicu. Nika je žustra, ona zna da odgovori, a Atina je samo pogasila sve – zaključila je.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije