Ljubav nije da se krije: Ovaj moćni muškarac je novi dečko Nede Ukraden FOTO

02.05.2023

17:05

Emotivni status Nede Ukraden

Emotivni status Nede Ukraden je česta tema medija

Poznata pevačica Neda Ukraden je oduvek važila za jednu od najlepših dama na našem estradnom nebu, a muškarci širom regiona i danas uzdišu za njom.

Emotivni status Nede Ukraden se već godinama spekuliše

Kada je reč o njenom privatnom životu ono što je poznato jeste da je bila udata za Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. Sa njim je dobila ćerku Jelenu preminuo je u 77. godini života od posledica moždanog udara i od tada pevačica retko govori o svojoj privatnosti.

Pročitajte: Drama u hotelu- Neda Ukraden na stubu srama, bivši joj napravio ljubomornu scenu

Emotivni status Nede Ukraden

S obzirom na to da pevačica iz godine u godinu izgleda sve bolje, mnogi su željni da saznaju da li postoji muškarac koji je osvojio njeno srce. Mediji često spekulišu kakav je emotivni status Nede Ukraden, ali pevačica je jednom prilikom svima objasnila kakvo je stanje na tom polju.

– Moj ljubavni život toliko je siromašan da hitno moram nešto da izmislim. Imala sam jedan brak, i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. Sa Jeleninim tatom sam ceo život održavala dobar odnos. Kad prestane ljubav, ne znači da moram da mrzim tog čoveka. Sa ljudima koje sam volela, a nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se ugasiti, ja sam to nekako održavala. Ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna – izjavila je tada pevačica, a prenosi Story.


Pročitajte: Javnost u neverici- Neda Ukraden bila trudna sa Sašom Popovićem, evo šta se desilo FOTO

Emotivni status Nede Ukraden

Ipak sada se pojavila jedna fotografija koja je izazvala mnogo spekulacija. Naime, njena ćerka je na svoj Instagram nalog dočarala atmosferu sa proslave 1. maja, a mnogi su se pitali ko je misteriozni gospodin koji sedi do Nede i da li je on zaslužan za njen širok osmeh i prelep izgled.

Pročitajte: ŠOK- Neda Ukraden volela ovog moćnog muškarca, a on je oženio njenu koleginicu!

Emotivni status Nede Ukraden

Bilo kako bilo, ono u čemu se svi slažu jeste da Neda izgleda sjajno,  a verovatno je sve posledica unutrašnje sreće i zadovoljstva koje krase pevačicu.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije