Haos posle veridbe: Filip Đukić u velikom problemu zbog Paule FOTO

20.05.2023

16:05

Filip Đukić zaprosio Paulu

Filip Đukić zaprosio Paulu

Filip Đukić nakon godinu i po dana veze zaprosio je Paulu Hublin sa kojom je započeo i zajednički život.

Filip Đukić zaprosio Paulu, ne da mu da mrdne bez nje

Od kada su stupili u vezu voditelj se mnogo promenio i smirio, a kako saznajemo, lepa Hrvatica ga je uzela pod svoje, pa mu ne da mrdne bez nje. Čak i kada se viđa sa drugarima, ako Paula nije sa njim, onda ga stalno proverava telefonom. Čak i to što joj je kupio verenički prsten nije bilo dovoljno da smiri njenu ljubomoru.

Pročitajte: Filip Đukić – Nikad nisam spavao sa prostitutkom, volim silikonske grudi

Filip Đukić zaprosio Paulu– Paula je od Filipa napravila čoveka. Nije ona tip koji mnogo guši, ali red mora da se zna. Zna sa kim je ušla u vezu, da je on švaler bio pre nje, pa ga je od početka držala na lancu što se kaže. Mnogo se vole i nemaju svađe, ono kao i svaki par, oko gluposti se pokače, ali su inače super. Filip jedva čeka da Paula ostane trudna jer je spreman da bude i otac – kaže nam izvor i dodaje:

Pročitajte: LJUBAV CVETA – Smuvali se Filip Đukić i Tijana Em

Filip Đukić zaprosio Paulu– Oni za sada imaju u planu da naprave svadbu, ali sa 70 ljudi, ne više od toga i to u septembru. Oko toga se sada organizuju šta i kako. Filipu je trebala jedna Paula da ga oblikuje, a i on je stvarno jako srećan pored nje. Iako ga zezamo da ne sme da mrdne, njega to ne remeti ni malo, on voli kada je sa njom – završava naš izvor.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije