Pale suze radosnice: Veljko podelio srećne vesti, Bogdana ostala bez reči FOTO

24.11.2022

12:11

godišnjica braka bogdane i veljka

Godišnjica braka Bogdane i Veljka je danas

Sin Cece Ražnatović, i srpski boksrer, Veljko Ražnatović je već tri godine u skladnom braku sa suprugom Bogdanom. On je danas na društvenim mrežama čestitao svojoj supruzi godišnjicu braka.

Naime, Ražnatović je objavio njihove najsrećnije slike i napisao – Dar od Boga, čime je još jednom potvrdio koliko voliki svoju suprugu, te koliko je srećan u ovom braku.

Godišnjica braka Bogdane i Veljka-  Anastasija prva čestitala

Usledile su brojne čestitke, a među prvima je bila njegova sestra Anastasija Ražnatović koja se trenutno nalazi u Kataru gde bodri svog dečka Nemanju Gudelja i reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Pročitajte: Anastasija javno uputila poruku Gudelju- Izgubljena sam bez tebe, stigao i njegov odgovor (foto)

godišnjica braka bogdane i veljka

Nakon Veljkove objave usledile su brojne čestitke, a oglasila se i Bogdana koja se na suprugovu objavu raznežila. Dok Ražnatovići proslavljaju godišnjicu, njihov sin Željko je otišao na Maldive sa bakom Cecom.

Pročitajte: Slika sve govori- Evo kako je izgledala Bogdana pre udaje za Cecinog sina (foto)

Folk diva svakodnevno objavljuje kako se provode na ovom letovanju,  a njen unuk oduševljava sve jer je simpatičan i prelep dečak.

Pročitajte: Ceca i Anastasija u suzama- Veljko uradio neverovatnu stvar, Bogdana ostala bez reči (foto)

godišnjica braka bogdane i veljka

Podsećanja radi, godišnjica braka Bogdane i Veljka nije jedini razlog za slavlje, s obzirom na to da će oni  ponovo postati roditelji, a Bogdana opet nosi dečaka.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije