Goga Sekulić oštro odbrusila Ildi: Videla sam dokaze, ne znam što se folira

03.11.2022

20:11

Sukob Goge Sekulić i Ilde Šaulić

Goga Sekulić i Ilda Šaulić u žiži interesovanja, evo i zbog čega

Goga Sekulić nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je na jednom nastupu bacala gaćice u publiku dok je izvodila jedan od svojih najvećih hitova koji nosi isti naziv. Na njenim nastupima publika u glas peva pomenutu numeru, međutim, njena koleginica Ilda Šaulić tvrdi da nikada nije čula tu pesmu, zbog čega se sada i Goga oglasila.

Goga Sekulić i Ilda Šaulić zaratile? 

Sekulićeva je rekla kako nije verovala u ono što se pisalo po novinama, ali da se uverila u istinitost reči kada je pogledala video klip u kojem Ilda to izjavljuje. Iako u prvi mah nije želela da priča na tu temu, pevačica je na kraju ipak iznela svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Pročitajte: Gogu Sekulić uhodi manijak – Pevačica u nikada većem strahu, unajmila i obezbeđenje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

– Nisam verovala jer znam njenu porodicu i da nije uopšte devojka koja želi da se svađa i raspravlja i onda kada sam videla dokaze bilo mi je čudno. Ima pravo neko da kaže da nije čuo, da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu ‘Gaćice’ nema ko ne zna. Meni je smešno bilo, nisam joj zamerila – izjavila je Goga.

Pročitajte: Kod kuće je najlepše – Ilda Šaulić se vratila sa porodicom u Srbiju

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

Na pitanje da li ona zna neku Ildinu pesmu, Goga je kratko odgovorila:

– Ja sam tada izjavila da znam onu njenu jednu pesmu. Ne znam zašto se ljudi foliraju da ne znaju moje pesme, kada je budem videla moram je pitati. Zna se ko je ko, svako ima svoje mesto. Zašto se neko folira da ne zna moje pesme, morate pitati njih – zaključila je Sekulićeva.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije