Bolna ispovest Milana Miloševića: Zbog oca ima strašne traume

01.01.2023

20:01

ispovest milana miloševića

Ispovest Milana Miloševića tera suze na oči, voditelj otvorio dušu

Milan Milošević sada uživa u svemu što ima, radi posao koji voli, ali to nije uvek bilo tako. Voditelj nije krio da je imao težak život, te da se nije libio nijednog posla kako bi imao da se prehrani. Pre nego što je postao voditelj, Milan je radio i kao konobar svuda po svetu, ali je morao da stane sa tim poslom zbog problema sa kičmom.

Ispovest Milana Miloševića tera suze na oči

– Dvadeset godina sam radio kao konobar i ponosan sam na taj posao. Bilo je teških dana, bukvalno da se preživi. Sećam se da sam u jednom trenutku kući doneo 20 maraka, to je bio ogroman novac s obzirom da je tata imao platu od pet maraka. Morao sam da prestanem sa tim poslom jer zbog stajanja su počeli problemi sa kičmom. Bilo je teških momenata, kada pričamo o Novoj godini konkretno, sećam se da kada sam bio dete nisam imao jelku, od oca nismo smeli da je kitimo. Zato sada imam najlepšu jelku, sada se trudim da sebi priuštim sve što mi je nekad nedostajalo, kao i mami. Ali, mama je sada u nekom teškom zdravstvenom stanju, pa je materijalne stvari i ne zanimaju iako se ja trudim da je obradujem sa svim i svačim. Bilo je stvarno dana kada nismo imali da jedemo, jer se otac napije i sve pare da na alkohol. Mada, iako mi je svaki Božić preseo jer je u kući bilo tenzije i frke, imao sam tu neku radost zbog praznika, ne znam kako da objasnim to – kaže Milan i nastavlja:

Pročitajte: Milan Milošević napadnut zbog Dejana i Aleks – On je glavni krivac za njihov raskid FOTO

ispovest Milana Miloševića

– Iako sada mogu sebi da priuštim skoro sve, ništa mi ne fali, opet kada me pitaju imam li neku želju, osim da svi budu zdravi, ne želim nikada više da budem gladan, to je neki moj gorak osećaj koji mi je ostao. Ali, sve to je iza mene, to je neki moj put koji sam morao da prođem, sada sam srećan i ispunjen. Nova godina je, nećemo patetisati više, želim da nema bolesti i da se dešavaju lepe stvari i da ljudi budu nasmejani. Sebi sam poželeo da se posvetim prijateljima koje sam zapostavio, a posvetio sam se možda više ljudima koji to nisu zaslužili – iskren je voditelj.

Pročitajte: Od najboljih drugara do neprijatelja – Ovo je razlog sukoba Kije i Milana Miloševića FOTO

ispovest Milana Miloševića

SLIKE: Privatna arhiva

Još iz kategorije