Milena Ćeranić prolazi kroz pakao: Dečko je prevario sa drugaricom, isplivali detalji FOTO

22.05.2023

15:05

Ispovest Milene Ćeranić

Ispovest Milene Ćeranić šokirala javnost

Milena Ćeranić važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi, a ono što je otkrila o svom ljubavnom životu mnoge je šokiralo.

Ispovest Milene Ćeranić je izenandila sve- otkrila nepoznate detalje iz emotivnog života

Naime, ona je pričala o svojim novim pesmama, pa je otkrila i šta bi se desilo kada bi joj neko postavio nogu, a onda teška srca otkrila detalje emotivnog debakla koji je doživela.

– Neke stvari bolje da ne znam. Neću da trošim energiju na te stvari. Prevazišla sam dečije igrice odavno i apsolutno me ne zanima. Ta koja bi probala meni da postavi nogu, neka je postavi sebi – rekla je Milena i dodala:

Pročitajte: Veza sa oženjenim košarkašem je sve zanimala! Milena Ćeranić priznala- Ludo sam ga volela..

Ispovest Milene Ćeranić

– Mene je svaki momak varao. Mene baš briga, ne zanima me. Lakše im je da budu s nekim koga ne vole. Mene je momak prevario s devojkom koja je iz mog okruženja, bila je bliska prijateljici mojoj jako dobroj. Pokazala sam koji je moj nivo zrelosti, a koji njihov – kaže pevačica i otkriva da li je trenutno emotivno ispunjena:


– Ja uvek imam neko zlato. Teško da ja nemam neko zlato, ali to ništa ne znači, ne znači da sam u vezi. Nešto mora da te motiviše.

Pročitajte: Više to nije ta osoba- Milena Ćeranić šokirala transformacijom, ne liči na sebe FOTO

Ispovest Milene Ćeranić

Podsećanja radi, Milena Ćeranić je bila u vezi sa pevačima Banetom Mojićevićem, a kasnije i sa Nemanjom Stevanovićem sa kojim je učestvovala i u rijalitiju Farma. Nedugo nakon izlasla su raskinuli, a svako je krneuo svojim putem.

Pročitajte: Tragična saobraćajna nesreća promenila sve- Ljubavna priča Milene Ćeranić zaledila krv u žilama FOTO

Ispovest Milene Ćeranić

Ćeranićeva je sada  pripremila nove pesme, neke od njih već ugledale svetlost dana, ostale će biti objavljivane jednom mesečno sve do septembra.

SLIKE: Marko Arsić, Ata images, Instagram

Još iz kategorije