Problemi nakon četvoro dece: Mirka Vasiljević otvoreno pričala o braku sa Vujadinom FOTO

11.05.2023

14:05

Ispovest Mirke Vasiljević

Ispovest Mirke Vasiljević o odnosu sa Vujadinom Savićem 

Glumica Mirka Vasiljević je već duži vremenski period u vezi sa Vujadinom Savićem, a njih dvoje kao krunu ljubavi imaju četvoro dece.

Ispovest Mirke Vasiljević- Glumica priznala sa kojim se poteškoćama suočava nakon što je rodila četvoro dece

Još uvek nisu svoju ljubav krunisali brakom, a po svemu sudeći za sada to nemaju u planu. Ona je za Blic televiziju pričala o vaspitanju dece, braku ali i nesporazumima koje imaju.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda! Mirka Vasiljević progovorila o braku sa Vujadinom- Mnogo se svađamo..

Svekrva Mirke Vasiljević

– Imate njihove obaveze i deca su prioritet. Prvo se sve oko njih uradi, pa ako ostane vremena za vas super. Onda imate životne obaveze oko kuće, oko vašeg posla, ali to tek kad se uverite da su dobro i da kvalitetno provode svoje vreme – rekla je Mirka .

Prelepa glumica je priznala da i uprkos svim obavezama, ona i Vujadin imaju vremena da se posvete jedno drugom.


Pročitajte: Mirka Vasiljević u lošim odnosima sa svekrvom- Ona jedno misli drugo kaže, dosta je FOTO

Ispovest Mirke Vasiljević

– Naravno da uspevamo, jer ne želimo da izgubimo naš odnos, tako da se nađe vremena. Kad čovek nešto želi on pronađe način- istakla je ona, a zatim pomenula i poteškoće sa kojima se suočavaju u odnosu.

Pročitajte: Trik koji će oduševiti sve domaćice- Mirka Vasiljević otkrila kako da za tili čas napravite pitu sa tost hlebom

Ispovest Mirke Vasiljević

– Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo izvini – rekla je glumica.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije