Dok je Novak u Australiji, Jelena presekla: Rekla sam mu da ne mogu više FOTO

27.01.2023

19:01

Odnos Jelene i Novaka

Izbor Jelene Đoković je iznenadio sve

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena po deseti put u karijeri.

Izbor Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše

Kao što je već poznato osim uspeha na sportskim terenima, Novak se može pohvaliti velikom porodicom. On je sa suprugom Jelenom u braku dugi niz godina, a njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dvoje dece Stefana i Taru.

Pročitajte: Kost i koža- Jelena Đoković drastično smršala, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje FOTO

Izbor Jelene Đoković

Dok se Novak nalazi u Australiji, izbor Jelene Đoković je da iz porodičnog doma zajedno sa decom podržava voljenog supruga.

Jelena je u više navrata pričala o životu sa Đokovićem, ali i smatrala je da je roditeljstvom počela da se bavi i pre nego što je postala mama, kroz rad sa fondacijom.

– Meni je bilo izazovno jer smo se mi kao pretvarali da se ništa nije promenilo. Jer, Novakova karijera je bila u punom jeku, njegovi ciljevi i ambicije su bili poprilično visoki i mi smo se pretvarali da jedna mala beba može sve to da isprati i mi sa njom i da neće bitno promeniti, naš ritam naših putovanja… Međutim, potpuno nas poremetilo. Ja sam preuzela sve na sebe, da bih Novaka rasteretila. Imala sam i pomoć srećom, i moram da priznam da je te Stefanove prve godine Novak bio nepobediv. Završio je kao prvi na svetu i sve je bilo lepo, tako da je on zaključio da to nama lako ide, ali onda je ona druga godina bila kada sam ja rekla ja ne mogu više, ovo je mnogo naporno – kaže Jelena Đoković za Telegraf.

Pročitajte: Recept za uspešan živo- Jelena Đoković otkrila šta obavezno radi pre spavanja (foto)

Izbor Jelene Đoković

Jelena je kako kaže prošla određeni stepen edukacije o roditeljstvu.

– Prošla sam određeni stepen edukacije i šta roditeljstvo iziskuje od majke i oca i imam mnogo sreće što je Novak takav partner i puno ljubavi dobijamo i kada je sa nama, posvećen je i sve ispada mnogo lakše kada porodica živi u zajedništvu i ljubavi .

Pohvalila je svog supruga Novaka, a osim što je sjajan teniser, isto tako se našao i u ulozi oca.

Pročitajte: Novak doneo tešku odluku- Nakon mnogo godina raskid je neizbežan FOTO

Izbor Jelene Đoković

– Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri. I bila sam jako iznanđena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene i da prohodamo. Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim da taj odnos između tate i ćerke je vidljiv kod nas u kući. Stefan i ja imamo posebnu vezu, al njih dvoje baš – istakla je Jelena.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije