Poseta estetskom hirurgu je dala ovakve rezultate! Ani Korać promenjen lični opis, javnost u neverici FOTO

23.03.2023

16:03

dijeta ane korać

Izgled Ane Korać pre estetskih operacija šokirao je javnost

Ana Korać ne krije da je pristalica estetskih korekcija i da je na sebi “promenila šta je htela“. Iako danas važi za atraktivnu devojku čiji izgled može svakome da pomuti pamet, izgled Ane Korać pre estetskih korekcija šokirao je domaću javnost.

Izgled Ane Korać drastično je promenjen

Kako bi izgled dovela do savršenstva, Ana se podvrgla brojnim estetskim zahvatima. Poznato je da je nekoliko puta operisala nos, uradila je jagodice, mačje oči, usta, korigovala je grudi i zadnjicu, a svojevremeno se pisalo i da je, zarad vitkog struka, izvadila nekoliko rebara.

Pročitajte: Ovo više nije ta žena – Ana Korać uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled FOTO

izgled ane korać

Prvu operaciju uradila sam sa 20 godina. Tri puta sam radila grudi, ali to sam sakrila od mame. Ona je domaćica, prava porodična žena i njoj to nije normalno. Tati sam rekla za operaciju. Kada je moja mama došla da me vidi, nije to mogla da prihvati – ispričala je pre nekoliko godina Koraćeva.

Pročitajte: I to smo dočekali – Ana Korać objavila sliku partnera, prizor će otopiti i najtvrđa srca FOTO

izgled ane korać


I dok jedni komentarišu da je pevačica preterala sa plastičnim operacijama i da više ne liči na sebe, drugi pak smatraju da je izgled Ane Korać uz estetske korekcije doveden do savršenstva.

SLIKE: Ata Images, Printscreen

Još iz kategorije