Druga žena: Viki Miljković na meti komentara, evo kako izgleda nakon estetske korekcije FOTO

28.04.2023

20:04

izgled viki miljković

Izgled Viki Miljković nakon estetske korekcije na meti komentara

Kada se pojavila na estradnoj sceni Viki Miljković važila je za pevačicu sa raskošnim rasponom glasa i talentom za pevanje kakav se do tada na našem podneblju i u narodnoj muzici nije mogao čuti. Danas ona važi za jednu od najtraženijih pevačica, međutim, izgled Viki Miljković neprestano se komentariše.

Izgled Viki Miljković je sve oduševio

Sudeći po komentarima ispod Violetinih fotografija na Instagramu, Miljkovićeva s godinama biva sve lepša i lepša. Poznata kao neko ko ništa ne prepušta slučaju, pevačica često odlazi na tretmane koji njenu kožu čine negovanom i lepom. Tako je bilo i ovoga puta.

Pročitajte: Ovo više ne može da se krije! Viki Miljković iskreno o braku sa Tašketom – Nisu uspeli da nas razvoje..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Naime, pevačica se nedavno sastala sa jednim doktorom estetske medicine, a rezultate intervencije kojoj je pristupljeno podelila je sa pratiocima na Instagramu. Svi su komentarisali da, ukoliko naravno nisu u pitanju Instagram filteri, pevačica izgleda bar 20 godine mlađe, bez bora i pora što joj je zasigurno i bio cilj.

Pročitajte: Ovo su dugo čekali – Trudna Viki Miljković blista, stomačić se više ne može sakriti FOTO

izgled viki miljković

Izgled Viki Miljković oduševio je dame širom regiona, a mi verujemo da će pevačica nastaviti posvećeno da brine o sebi i svom zdravlju.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije