Bespravna gradnja ih skupo koštala: Brena i Boba napustili Srbiju, svi detalji isplivali u javnost FOTO

02.05.2023

13:05

jahtaa lepe brene

Jahta Lepe Brene oduzima dah

Lepa Brena i Boba Živojinović našli su se u centru skandala nakon što je u emisiji „Paparaco lov” objavljeno da su radovi na njihovom gradilištu stopirani jer su komšije prijavile da je u pitanju bespravna gradnja. Dok se pravne začkoljice ne reše bračni partneri rešili su da se na kratko sklone iz Srbije i prepuste se novim avanturama.

Jahta Lepe Brene papreno košta

Naime, Brena i Boba trenutno uživaju na svojoj luksuznoj jahti na crnogorskom primorju gde su došli da otvore sezonu.

– Ćao, svima! Pozdrav veliki iz Crne Gore, došli smo, evo, sad smo sleteli. Došli smo da obiđemo brod, našu posadu. Počinje sezona, otvorili smo sezonu. Inače, ne smemo zajedno zbog moje težine – rekao je u svom stilu nekadašnji teniser.

Pročitajte: U ozbiljnom problemu – Brena i Boba doneli odluku, ovo im može srušiti porodični dom VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Na čari krstarenja nije ostala imuna ni Brena koja je uz fotografiju sa suprugom čestitala pratiocima prvomajske praznike.

– Srećan 1. maj – poručila je pevačica.


Pročitajte: Više nije isti čovek – Stefan Živojinović neprepoznatljiv, svi se pitaju šta se dogodilo Breninom i Bobinom sinu FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Iako poseduje skupocenu jahtu, pevačica je u jednom intervuu otkrila da još uvek nije stigla da obiđe sve destinacije koje želi.

– Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela – izjavila je jednom prilikom Lepa Brena.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Evo šta Brena zaista misli o Bobinom sinu, dokaz je pred vama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Inače, jahta Lepe Brene i Bobe Živojinovića, kako su mediji ranije navodili, košta neverovatnih 6.000.000 evra, a pevačica je jednom prilikom otkrila da ima šest spavaćih soba, ali do sada nisu pokazivali kako izgleda unutrašnjost broda.

– Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija – zaključila je.

SLIKE: Ata Images, Printscreen

Još iz kategorije