Jelena Karleuša se vraća u žiri, ovo su njeni uslovi? (foto)

03.10.2022

20:10

jelena karleuša

Jelena Karleuša je nakon šest godina žiriranja napustila muzičko takminjenje „Zvezde Granda”. Kako se tada spekulisalo, do prekida saradnje došlo je zbog toga što je pevačica navodno zahtevala iznos od 190.000 evra po sezoni na šta Grand produkcija navodno nije pristala.

Jelena Karluša ponovo u žiriju?

Da bi se vratila u žiri popularnog takmičenja, Karleuša ima dva uslova, prenose domaći mediji.

– Ovo je dokaz koliko sam uvek bila skromna. Ja, mala namučena sirotica. Ali, sada kada je šou uništen, morala bih da dobijem bar 500.000 kako bih bila raspoložena i uspela da vratim gledanost! – napisala je JK, a onda potkačila i svoju ljutu protivnicu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je navodno uspela da izdejstvuje honorar od 100.000 evra po sezoni.

Pročitajte: Jelena Karleuša krila veliku tajnu – Ova žena joj je pomrsila konce u braku, zbog nje se i razvela (foto)

jelena karleuša

– Moj drugi uslov bi bio da pored mene sedi Ceca Redžepova – završila je Karleuša u svom stilu.

Pročitajte: Bolest je uzela maha – Ceca iskreno o zdravstvenim problemima, teška borba je neminovna

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)

Podsetimo, Jelena je pred početak prošle sezone u otvorenom pismu potvrdila da više neće biti deo ovog takmičenja, međutim, nigde nije spomenula da je problem nastao zbog novca.

– Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz “Zvezda Granda” i u skladu s tim, na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine obavestila sam “Grand” produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela da bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je tada pevačica i priložila sliku zahteva za raskid ugovora.

IZVOR: Hypetv.rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije