Keba i Olja očajni: Igor napušta porodični dom, Teodora ga uzela pod svoje

29.01.2023

20:01

kebin sin

Kebin sin ludo zaljubljen, Teodora ga uzela pod svoje 

Igor Kojić odlepio je za Teodorom Bjelicom koju je posle samo mesec dana veze iznenada zaprosio na Kopaoniku. Keba kada je saznao za vezu sina i glumice negodovao je jer mu se ne dopada to što se Teodora snimala bez odeće  u “Južnom vetru”, te smatra da Igor nakon braka sa Severinom treba da nađe ozbiljniju devojku za vezu i brak.

Kebin sin ludo zaljubljen

Naime, Keba i njegova supruga Olja su sinu poručili da ako planira ozbiljnu vezu sa glumicom mora da se iseli iz kuće, što će kako saznajemo on i učiniti.

Pročitajte: Ovo nisu očekivali – Keba i Olja u suzama zbog ćerke, evo šta im je Nataša priredila

kebin sin

– Igora nisam nikada video ovako srećnog i zaljubljenog, čak ni kada je bio sa Severinom. Odlepio je za Teodorom, a kada su prošle nedelje boravili na Kopaoniku zaprosio je dok su večerali. I Teodora je bila u šoku kada joj je rekao da želi da je oženi. Stalno su zajedno i baš su skladan par. Igor nije hteo da detaljiše oko toga što se Keba protivi toj vezi, ali znam da je spreman da napusti porodičnu kuću zbog glumice, ma on će da okrene porodici leđa ako ne prihavate Teodoru. Mada, Keba i Olja nisu nju još ni upoznali, verujem da će da promene mišljenje kada se upoznaju ona je jako fina i duhovita devojka. Bezveze je da joj sude po ulogama u filmovima i serijama – kaže Igorev drug.

Pročitajte: Srce nije moglo da izdrži – Dragan Kojić Keba završio u bolnici, isplivali svi detalji

kebin sin S druge strane, Teodorina mama Gordana Bjelica je kratko prokomentarisala vezu ćerke i Kebinog sina.

– Odavno ništa ne komentarišem. Reći ću vam samo da ja uvek podržavam ljubav i sve što je lepo – bila je kratka Bjelica koja je Teodoru dobila iz tajne veze sa pokojnim Miroslavom Lazanskim koji nikada nije želeo da je prizna.

SLIKE: Bojan Vuković. Gaja

Još iz kategorije