Ovo su krili od svih: Sloba Radanović traži spas u manastiru, komšinica otkrila sve detalje FOTO

11.05.2023

18:05

Odluka Slobe Radanovića

Komšinica Slobe Radanovića otkrila potresnu istinu o pevaču

Sloba Radanović detinjstvo je proveo u Zrenjaninu gde i danas živi njegova majka Draginja. Iako je stekao novac i slavu, pevač je ostao prizeman i nije zaboravio odakle potiče, što je potvrdila i komšinica Slobe Radanovića koja je o njemu imala samo reči hvale.

Komšinica Slobe Radanovića otkrila nepoznate detalje

U najnovijoj epizodi emisije „Metar moga sela” prikazana je rodna kuća pevača, a komšinica Slobe Radanovića pristala je da javno govori o njegovoj porodici. Ona je, naime, iznela detalje iz pevačevog života koje do tada nisu bile poznate javnosti, pa otkrila da je Radanović bio potpuno slomljen kada je izgubio oca, te da je u tom periodu spas potražio u molitvama i manastiru.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Evo kako se zapravo slažu Slobina majka i Jelena FOTO

komšinica slobe radanovića

– Sloba je pokušavao na sve moguće načine, išao je u manastire da nekako pronađe lek – kaže Gorana, komšinica Slobe Radanovića sa kojom se pevač druži od najranijeg detinjstva i jedna je od onih koji su kompetentni da kažu da li su ga slava i novac promenili.

– On je ostao isti – tvrdi ona.


Pročitajte: Za ovo se živi – Sloba ispunio majci najveću želju, porodična fotografija gađa pravo u srce FOTO

komšinica slobe radanovića

U pomenutoj emisiji oglasila se i Slobina majka za koju je pevač izuzetno vezan. Ona je istakla da sina u svemu podržava, pa otkrila kako se slaže sa snajom Jelenom.

– Ako voliš ti svoga muža ne treba da voliš svekrvu, jedno poštovanje mora da postoji, ali nju smatram kao ćerku – poručuje Draginja u emisiji „Metar moga sela“.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije