Konačno je došao i taj dan: Teodora i Nino podelili lepe vesti, stižu čestitke sa svih strana (foto)

25.10.2022

13:10

frizura teodore džehverović

Teodora i Nino obradovali fanove najlepšim vestima

Teodora Džehverović i Nino Čelebić dve godine uživaju u skladnoj vezi, a koliko je njihova ljubav jaka govori činjenica da će slavni par uskoro izgovoriti sudbonosno da. Naime, prema Teodorinim rečima, ona i njen izabranik uveliko pričaju o venčanju, a svadba će verovatno biti organizovana na proleće 2023. godine.

Teodora i Nino staju na ludi kamen

– Planiram svadbu! Ove godine neću stići da se udam jer su ostala još dva meseca, pa nemam dovoljno vremena da sve organizujem. Nino i ja smo u ozbiljnoj vezi i normalno je da pričamo o venčanju. Sklapamo kockice šta ćemo i kako ćemo, još ne mogu da otkrivam detalje… Još nemamo tačan datum, ali svadba će se sigurno desiti – priznala je Teodora.

Pročitajte: Teodora Džehverović prošla kroz pakao zbog Anđelove porodice – Sada se sve saznalo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Iako je, kako kaže, za bebu još rano, pevačica ističe da je u Ninu pronašla sve o čemu je maštala.

– Imam normalnog momka! Nino je za mene najdivniji muškarac na svetu, volela bih da budemo zajedno do kraja života.

Pročitajte: Haos na nastupu Teodore Džehverović – Pevačica vrištala kada se on pojavio, obezbeđenje reagovalo (VIDEO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Teodora i Nino naišli su na ogroman pritisak javnosti kada se Čelebić zbog karijere preselio u Brazil. Mnogi su spekulisali da njihova ljubav neće opstati, a pevačica tvrdi da njihova ljubav nikad nije bila na ispitu.

– Nino i ja smo neko vreme održavali vezu na daljinu i to je bio veliki izazov za nas. Čim se nas dvoje ne pojavimo zajedno na nekom javnom događaju, priča se da smo raskinuli! Ranije bih poludela, ali sam ojačala, više me ne pogađaju takve priče. Dese mi se momenti kada mi svega bude preko glave, mogu i ja nekad sama da izađem, imam i ja pravo da se napijem, da dam sebi oduška… Moj posao i život su turbulentni, ranije sam se opterećivala svime, ali sam napokon shvatila da ne mogu o svemu sama da odlučujem, to nije zdravo. Sada se trudim da imam dovoljno slobodnog vremena samo za sebe – zaključila je Teodora.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije