Zabio joj nož u leđa: Ovaj muškarac je Goci Tržan priredio najveći skandal u karijeri

09.06.2023

22:06

By

Suprug Goce Tržan

ATA IMAGES

Kum Goce Tržan priredio joj je najveći skandal u karijeri

Prošlo je više od dvadeset godina od jednog od najintrigantnijih koncerata održanih na ovim prostorima. Goca Tržan je te večeri pevala u Sava Centru samo za muškarca koji je kupio sve karte za koncert.

Kum Goce Tržan izneverio prijateljstvo koje je trajalo godinama

I dan danas se prepričava koncert Goce Tržan u „Sava centru“, kada je sve karte za njen nastup kupio jedan čovek, kako bi pevala samo za njega.  Gocin kum i njen tadašnji menadžer, Gane Pecikoza, posle izvesnog vremena je izjavio da je to bio marketinški trik, dok pevačica i dalje tvrdi da je to zaista bio ljubavni gest.

Pročitajte: Kap je prelila čašu! Razvela se Goca Tržan, njeno zvanično saopštenje kida dušu – Propio se i prokockao moju ušteđevinu

Kum Goce Tržan

– Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku – rekla je Goca u emisiji Iz profila na Grand televiziji, prenosi Hello!.

Dan posle nastupa pisalo se da je obožavalac sedeo u dvadesetom redu i aplaudirao posle svake pesme, da ga je ovo zadovoljstvo koštalo 40.000 maraka, da je Goci poklonio 101 ružu i avionsku kartu u jednom pravcu za Ženevu, kao i da je pevačica više puta zaplakala od sreće.


Pročitajte: Sreća nije da se krije! Goca Tržan podelila prelepe vesti, konačno je došao taj dan FOTO

Kum Goce Tržan

Kako je Pecikoza svojevremeno izjavio, Goca je imala zakazana dva koncerta, a pošto se prvi loše prodavao, on i Goca su se dogovorili da obmanu javnost. Ipak, pevačica je objasila da u tom trenutku njoj takav potez nije bio potreban.

– U tom trenutku ja sam izdala album „Želim da se promenim“. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu – objasnila je Goca u emisiji.

Nakon njegovih izjava, Gane i Goca Tržan su prekinuli su saradnju. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

IZVOR: Hello

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije