Veljka Ražnatovića obožava, a Mirka… Danijela Rodić neće da ćuti, evo šta zapravo misli o drugom zetu FOTO

15.05.2023

13:05

majka bojane šijan

Majka Bojane Šijan ne krije šta misli o zetu Mirku

Danijela i Bogdan Rodić našli su se u žiži interesovanja pre pet godina kada se njihova ćerka Bogdana udala za Cecinog sina Veljka Ražnatovića. Nedugo zatim njihova druga naslednica Bojana uplovila je u vezu, a potom i u brak sa sinom Goce Božinovske Mirkom Šijanom.

Porodični odnosi intrigiraju domaću javnost, a budući da Rodići imaju samo reči hvale za Veljka koji se nedavno sa suprugom i sinovima preselio u Titel, mnoge je zanimalo kako je majka Bojane Šijan i Bogdane Ražnatovića prihvatila drugog zeta.

Majka Bojane Šijan obožava zeta

Naime, majka Bojane Šijan obožava Mirka čemu svedoči činjenica da se Gocin sin uključio u porodičan biznis.

– Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja – izjavio je nedavno Mirko, pa dodao:

Pročitajte: Po taštinom receptu – Danijela Rodić pokazala svoje kulinarsko umeće, ovako se pravi gulaš koji Cecin sin obožava FOTO

majka bojane šijan


– Moji tast i tašta toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam – poručio je sin Goce Božinovske, koji ima podršku i pomoć od majke oko čuvanja njegovih i Bojaninih sinova.

Pročitajte: Mirko Šijan napadnut, trudna Bojana moli za pomoć – Evo šta se dogodilo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

Majka Bojane Šijan nije krila oduševljenje zbog Šijanovog stava, a njegova pomoć znatno je doprinela da se porodičan biznis razvije i unapredi.

IZVOR: Story

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije