Fotografija ne laže: Milan Kalinić uhvaćen u njenom zagrljaju, evo ko je prelepa dama FOTO

16.01.2023

18:01

majka milana kalinića

Dragan Gajić

Majka Milana Kalinića je njegova najveća podrška

Milan Kalinić slobodno može da kaže da je srećan čovek jer pored uspešne karijere ima i prelepu porodicu koju je uprkos svim životnim izazovima uspeo da održi na okupu. Pored supruge Sandre, ćerke Tee i sina Vuka posebno mesto u životu slavnog voditelja i glumca zauzima majka Milana Kalinića koju smo nedavno imali prilike da vidimo u javnosti.

Majka Milana Kalinića prava je dama

Naime, Milan je u krugu porodice proslavio Božić, pa je putem Instagrama pokazao kako se u njegovom domu obeležava najradosniji hrišćanski praznik. Sudeći po videu koji je podelio na pomenutoj društvenoj mreži u njihovom domu bilo je veselo i u duhu praznika, a majka Milana Kalinića, Boba koju nemamo prilike da vidimo u javnosti postala je prava zvezda društvenih mreža.

Pročitajte: Ovo su dugo čekali – Trudna supruga Milana Kalinića blista, stomačić se više ne može sakriti FOTO

majka milana kalinića

Naime, Kalinić je ovom prilikom snimao svoju majku koja ima 77 godina, a koja je očigledno u odličnoj formi te je godine ne sprečavaju da veselo i energično zaigra uz daire uz široki osmeh na licu.

– Moja kraljica, 77 godina – napisao je glumac u opisu videa.

Pročitajte: Šokirao prisutne – Milan Kalinić se iz Egipta vratio sa spaljenom kožom

majka milana kalinića

Podsećanja radi, majka Milana Kalinića godinama je radila kao frizerka, a njen salon u centru Beograda važio je za jedan od najpopularnijih. Nakon razvoda od Milanovog oca Boba se preudala za Predraga Radojkovića, oca glumice Anje Mandić, supruge pokojnog Milorada Mandića Mande. Oni danas žive u srećnoj zajednici, a Milan i Anja su odličnim odnosima.

– Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina – otkrila je jednom prilikom Mandina udovica.

majka milana kalinića

SLIKE: Gaja, Instagram

Još iz kategorije