Majka Milice Pavlović nije u dobrim odnosima sa ćerkom

20.08.2023

18:08

By

prsten milice pavlović

Milica Pavlović jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima i za tu titulu se definitivno sama izborila.

Milica nije imala zaleđinu tokom 11-godišnje karijere, a jedina podrška koju je imala bila je ona od bake i deke.

Pročitajte: Ove slike bi spalila da može: Evo kako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere FOTO

Majka MIlice Pavlović

Pevačica je odrasla sa bakom i dekom.

Njeni roditelji radili su i živeli u Švajcarskoj, dok su nju poslali u očev rodni kraj. Ipak, na kraju su se razveli, a majka Milice Pavlović od tada je svega nekoliko puta uspela da vidi ćerku.

Pročitajte: Milica Pavlović progovorila o problemima sa Grand produkcijom – Boli me to što..

Majka Milice Pavlović


Ta tema godinama intrigira javnost, a Milica je samo jednom pričala na ovu temu i rekla da nije u kontaktu sa majkom, odnosno da joj ona i nije potrebna.

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede – rekla je Milica i dodala:

– Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je ona.

Pročitajte: Samo za hrabre i odvažne – Milica Pavlović oduševila stajlingom, jedan detalj je svima privukao pažnju FOTO

Majka Milice Pavlović

Ipak, Milica je u dobrim odnosima sa ocem i maćehom za koju kaže da je najbolja na svetu. Iako majku ne želi da vidi jer ju je napustila, komšije iz Bunibroda imaju opravdanje za Mirjanu Đorđević.

Naime, oni tvrde da je Miličinu majku tadašnji suprug tukao, pa je morala da pobegne od njega, ali nije uspela da i ćerku povede.

‒ Mirjana i njen muž Dragoslav (Miličin otac) radili su u Švajcarskoj. Kada je imala tri meseca, doveli su je kod babe i dede, a oni su se vratili u Švajcarsku da rade. Još nekoliko godina živeli su zajedno, a onda su se razveli. Milica je ostala kod babe i dede – rekao je komšija za 24sedam.

Pročitajte: Ošišala se do glave – Milica Pavlović ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici FOTO

Majka Milice Pavlović

Mirjana je nedavno čestitala Milici rođendan sa rečima, „Srećan rođendan, jedino moje„ ali odgovor od ćerke nije dobila.

Još iz kategorije