Srce nije izdržalo: Miroslav Ilić se slomio pred kamerama, njenu smrt nikada nije preboleo

23.11.2022

21:11

majka miroslava ilića

Majka Miroslava Ilića bila je njegova najveća podrška

Miroslav Ilić uskoro će održati dva velika, solistička koncerta u „Areni“ što će ujedno biti i kruna njegove karijere. Tim povodom pevač je gostovao u emisiji „Amidži šou”, a osim o poslovnim uspesima on je govorio i o privatnom životu.

Majka Miroslava Ilića preminula je veoma mlada

Miroslav je, kako sam ističe, najponosniji na svoju porodicu koja je izvor njegove radosti i sreće, dok mu je u životu najteže pala majčina smrt koju ni dan danas nije preboleo.

‒ Sve vezano za porodicu. Rađanje moje dece pre svega, to su mi najlepši trenuci. Moja pokojna majka umrla je jako mlada i to mi je izuzetno teško palo, tada sam čak razmišljao da više ne pevam. U takvim situacijama moja supruga bila je najveći pokretač, uvek je govorila da nema stajanja i da idemo samo napred ‒ iskreno je ispričao sa suzama u očima.

Pročitajte: Miroslav Ilić otkrio sa kim na estradi ne priča – Ovu pevačicu je posebno izdvojio FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мирослав Илић (@miroslavilicofficial)

Majka Miroslava Ilića zamerila je pevaču što se mlad oženio Gocom zbog koje je napustio studije elektrotehnike u Skoplju.

‒ Moja majka je godinama brinula da li će njen Miro napraviti nešto u životu, a nikada nije dočekala. Moj otac jeste, ali ona nije i to mi je najžalije ‒ zaključio je pevač u emisiji „Amidži šou“.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije