Prst u oko! Olivera Gudelj poslala jasnu poruku Anastasiji, netrpeljivost je sve veća FOTO

18.03.2023

11:03

majka nemanje gudelja

Majka Nemanje Gudelja novom objavom iznenadila pratioce

Majka Nemanje Gudelja aktivna je na Instagramu, a u njenim objavama stalno se traže skrivene poruke koje bi mogle da otkriju u kakvim je odnosima sa budućom snajkom Anastasijom Ražnatović.

Majka Nemanje Gudelja šokirala javnost

Naime, ćerka folk dive Cece Ražnatović već nedeljama objavljuje fotografije iz vile u Sevilji u kojoj živi sa dečkom Nemanjom Gudeljom. Mladi par uživa u ljubavi, ali njihovu sreću ne dele baš svi. Sudeći po objavama Olivere Gudelj, mnogi bi pomislili da je razdor između Nemanjine majke i Anastasije sve veći.

Pročitajte: Kad roditelji umešaju prste-Anastasija i Nemanja u ozbiljnom problemu, isplivali svi detalji sukoba

majka nemanje gudelja

Fudbaler je pre veze sa ćerkom Cece Ražnatović živeo sa roditeljima, sestrom i bratom. No, ovo sa lepom pevačicom je, po svemu sudeći, ozbiljna priča, a dokaz je i to što ona poslednjih meseci više vremena provodi kod njega u Španiji, nego u Beogradu.

Pročitajte: Pale su maske: Gudeljev otac pokazao šta zaista misli o Anastasiji Ražnatović FOTO

majka nemanje gudeljaS druge strane, šuška se da majka Nemanje Gudelja i Anastasija nisu u sjajnim odnosima, a spekulacije na tu temu dodatno je podgrejala Oliverina najnovija objava na društvenim mrežama.

-Svi mogu biti u kući. Ali kad majke nema, imaš osećaj da je kuća prazna. Stavi srce za majku i sve majke – napisala je majka Nemanje Gudelja na Instagramu.

majka nemanje gudelja

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije