Milena opet oplela po Ani: Posle ovih reči zaratiće još više

27.08.2023

12:08

By

Rat Ane i Milene

B. VUKOVIĆ

Milena Kačavenda objavila rat Ani Ćurčić

Milena Kačavenda naoštrena je pred ulazak u “Elitu” gde planira da iznese sve o Ani Ćurčić koja joj je kako kaže pretila preko telefona, i koja se poziva sve vreme na Acu Bulića.

Rat Ane i Milene

Bivša kuma kaže da će istina isplivati i da se ne boji Ane, niti njenih pretnji, te da nakon što kaže sve o njoj više neće moći da se poziva na to da je žrtva i da će je ceo svet osuditi.

Ne bojim se Ane Kur*ić, ja imam oružije jezik kojim odlično baratam, a baratam istinom, što nju mnogo boli. Nije smela biciklom na Rusiju, to je trebala da zna i dalje je nedorečena i kontradiktorna, ispada smešna. Jedva čekam da stavi tu višnju na tortu koju ima u onom tabletu kojim maše, pa što čeka da uđem u rijaliti, što sada ne kaže šta ima, čega se plaši. Ja ću tek da govorim o njoj, i volela bih da uđe i ona u rijaliti da joj se pošteno ismeju, ali ne sme, boji se suočavanja.

Rat Ane i Milene


– Ona može samo da preti u prazno, prvo je svima pretila Zvezdanom Slavnićem, sada preti Acom Bulićem, niti si mangup, niti si to ikad bila i bolje da ne pričam ko si ti bila, a ko si sad. Kuma će svima da ispriča ko je Ana, ima da dignem pola Beograda. Bolje da promeni ličnu kartu i da se javi Lazi Lazareviću dok još ima vremena. Prodana duša! Pričaćemo i o tome, da si preljubnica i prevarantkinja zbog koje je  opet još jedna žena završila na ulici, a nije ti prvi put klošarko. Rekla sam već jednom, ko me bude dirao ni pakao mu neće teško pasti. Ana je neko ko se kleo u svoje dvoje dece da će ići na seansu kako bi se resetovala, obećala mi je to, jer mi je bilo bitno da ona bude dobro, a neko ko se kune u decu i ne ispunjava to je govno. Tek će kuma da priča, polako, rekla je Milena i dodala da su u “Elitu” što se nje tiče svi dobrodošli i da bi volela da se suoči sa svima koji nešto imaju protiv nje.

Autor teksta: Sanja Arsić

Još iz kategorije