Dragana Mirković otvorila dušu o suprugu: Njemu su bitna kola, a ne da se skući FOTO

24.11.2022

13:11

By

Prevarena Dragana Mirković

Muž Dragane Mirković je poznati biznismen

Pevačica Dragana Mirković sada živi u raskošnom domu sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, međutim malo je ko znao da je ovaj bračni par prošao kroz teške trenutke dok se nije finansijski obezbedio.

Muž Dragane Mirković je na originalan način osvojio pevačicu

Dragana je više puta medijima govorila kako je u nekoliko navrata planirala da prestane da se bavi pevanjem, kao i na koji način ju je osvojio poznati biznismen.

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje ‘hoćeš li da se udaš za mene’ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje izletelo dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla ‘da’, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu- istakla je pevačica te dodala:

Pročitajte: Ovome se nije nadala- Dragana Mirković u šoku, evo šta joj je ćerka Manuela priredila

muž dragane mirković

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi.


Iako Dragana sada sa poroicom živi u dvorcu u Beču, njihovi počeci ni malo nisu bili laki, a pevačica je tada doživela veliku promenu kada je u pitanju preseljenje.

Pročitajte: Ko bi se ovome nadao- Manuela Bijelić podelila radosne vesti, Dragana i Toni presrećni

muž dragane mirković

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra.

Pročitajte: Više nije isti čovek- Muž Dragane Mirković se osušio, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje (foto)

muž dragane mirković

Podsećanja radi,  muž Dragane Mirković i pevačica kao krunu braka imaju dvoje dece, Marka i Manuelu.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije