Definitivno je kraj: Goga Sekulić oduvala bivšeg, ovo ne može da mu oprosti

22.01.2023

21:01

muž goge sekulić

Muž Goge Sekulić traži novu šansu, ovo su detalji

Goga Sekulić već drugu godinu za redom u Novu godinu ulazi solo i bez muškarca! Od kada živi sa sinom Vasilijem u Beogradu, pevačica se posvetila isključivo detetu i nastupima. Međutim, kako njeni prijatelji pričaju, ona je trenutno u velikom problemu jer još uvek zakoniti muž Goge Sekulić pritiska i moli da se pomire, te da ponovo žive zajedno pod istim krovom.

Muž Goge Sekulić ne odustaje od nje

– Njih dvoje su razdvojeni skoro dve godine! Goga se vratila u Beograd, svila je gnezdo sa sinom, taman se skućila i nekako je ušla u kolotečinu, kada joj je banuo Uroš. Počeo je sve češće da dolazi iz Ciriha da je moli da se pomire, ali Goga se nećka. Čak joj je rekao da je spreman da se preseli iz Ciriha u Beograd zbog nje, ali njoj to sada uopšte nije važno – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Goga Sekulić oštro odbrusila Ildi – Videla sam dokaze, ne znam što se folira

muž goge sekulić

– Našla je neki mir sa detetom i jednostavno ne želi da ponovo razočara u njega. Ima strah da ne prođe kao prošli put kada je spakovala kofere i sa dvogodišnjim detetom došla u Beograd. Sada je mnogo opreznija! Sve dva puta meri, pa zato ne želi odmah da padne na Uroševe slatke reči i moljakanja. Već ga je za sada zamolila da se još malo strpi i da ne želi nikakve ishitrene odluke – objasnio je jedan od pevačicinih prijatelja koji je upućen u ova dešavanja.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije