Ljubav nije da se krije: Ova fatalna plavuša je Gudeljeva nova devojka, svi je porede sa Cecinom ćerkom (foto)

11.11.2022

19:11

objava olivere gudelj

Nova devojka Gudelja je ova fatalna plavuša

Otkako je Nemanja uplovio u emotivnu vezu sa Cecinom ćerkom cela porodica Gudelj našla se u žiži interesovanja. Tako smo pre nekoliko dana ispratili slavlje povodom rođendana njegove sestre Vanje, a potom je rođendan proslavio i Nemanjin brat Dragi Dugelj.

Nova devojka Gudelja pokupila sve simpatije porodice

Najlepšu čestitku Nemanjinom bratu uputila je njegova lepša polovina, a mnoge je zanimalo ko je nova devojka Gudelja. Naime, Lana Lazarević, studentkinja fakulteta za međunarodne odnose u Beču, a nekadašnja manekenka, pre par dana doputovala je u Sevilju kako bi svom izabraniku poželela ispunjenje svih želja, a iznenadni susret ona je potom ovekovečila fotografijom na „Instagramu“ tako da svi mogu da se uvere koliko su ona i fudbaler lep par.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović rekla kraj, Gudelj šokiran njenom odlukom – Toksično je, bolji mi je život ovako

nova devojka gudelja

Nova devojka Gudelja prelepa je plavuša, od svega 20 godina, koja je prošle godine dobila titulu top modela Evrope. Dugo se lepotica, o kojoj mediji bruje, školovala u Americi, a čim je kročila na stari kontinent zaljubila se. Kraj Dragog Gudelja pronašla je sve ono o čemu je sanjala da jedan muškarac poseduje, dok joj on svojim postupcima potvrđuje da nije pogrešila što mu se prepustila.

Pročitajte: Nemanja Gudelj potezom zgrozio javnost – Pljušte uvrede za Anastasijinog dečka (foto)

nova devojka gudelja

Zaljubljeni par vezu gradi na daljinu između Beča i Sevilje i za sada to nije problem. Oboje su uspešni, mladi, imaju volju da romansu nadograde, a pored velike ljubavi koja je prisutna ništa im više ne treba.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije