Memedović na ćerkinoj svadbi u društvu zgodne plavuše: Sve posmatrala njegova žena FOTO

18.09.2023

15:09

By

Nova devojka Jovana Memedovića

Nova devojka Jovana Memedovića ne prestaje da se komentariše

Ćerka Jovana Memedovića, Maša je pre nekoliko dana stala na ludi kamen. Najveseliji je naravno bio voditelj koji je udao svoju mezimicu.

Nova devojka Jovana Memedovića izaziva lavinu komentara

Otkako se razveo od dugogodišnje supruge Mirjane, majke njegove dece, nova devojka Jovana Memedovića tema je o kojoj se često spekuliše u javnosti, a nakon svadbnog veselja njegove mezimice Maše svi se pitaju da li je došao trenutak da svoju izabranicu predstavi.

Nova devojka Jovana Memedovića

jedan od omiljenih voditelja na Mašinom venčanju pojavio se pod ruku sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, pa su mnogi zaključili da je upravo ona nova devojka Jovana Memedovića.

Nova devojka Jovana Memedovića


Putem fotografija koje su osvanule na njenom „Instagramu“, reklo bi se da su Memedović i Snežana veoma bliski, dobro su se zabavljali i igrali na podijumu odlično raspoloženi iako je u neposrednoj blizini bila i njegova bivša supruga.

– U, kakva žurka – prokomentarisala je ona, uz fotografiju sa voditeljem.

Nova devojka Jovana Memedovića

Inače, mediji su ih i ranije povezivali, kada je osvanula fotografija na kojoj su Jovan i Snežana bili u jednom restoranu sa Mirjanom Bobić Mojsilović, međutim niko od njih dvoje se nije javno oglašavao na tu temu, pa su sada fotke samo podgrejale priču za koju mnogi očekuju zvaničnu potvrdu.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije