Nije moglo drugačije: Marija Šerifović je zbog Verice morala ovo uraditi FOTO

22.11.2022

15:11

Novi biznis Marije Šerivocić

Novi biznis Marije Šerifović je u planu

Poznato je da je popularna pevačica Marija Šerifović jako vezana za svoju majku, takođe pevačicu Vericu Šerifović.

Novi biznis Marije Šerifović je posao sa kolačima

Kako prenose srpski mediji,  Marija je rešila da uloži 200.000 evra u porodični biznis i pomogne majci da njen posao s kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu. Kako navodi izvor Marija je odlučila da kupi čak dva lokala u glavom gradu Srbije.

Novi biznis Marije Šerifović

‒ Marija pomaže majci da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima ‒ priča izvor blizak poznatoj majci i ćerki  i dodaje:

‒ Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira da na dve lokacije kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra zajedno sa opremom za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala.

Novi biznis Marije Šerifović

Podsećanja radi, Verica je morala da zatvori radnju u Beogradu zbog korone i preseli je u Kragujevac, a ćerka sada želi da joj obezbedi nove lokale i ponovo pokrene posao s kolačima.

Novi biznis Marije Šerifović sa kolačima je ideja koja je oduševila mnoge, pane sumnjamo da će je brojne poznate ličnosti podržati kada je ovaj posao u pitanju.

SLIKE: Kurir

Još iz kategorije