Menja život iz korena: Anđela Đuričić smuvala opasnog političara FOTO

10.09.2023

12:09

By

Novi dečko Anđele Đuričić

Novi dečko Anđele Đuričić bi mogao biti on

Anđela Đuričić uveliko se sprema za emisiju koju će voditi na Hype televiziji, a kako saznajemo, dok je boravila u Crnoj Gori našla je i novog dečka.

U pitanju je mladi političar koji je već jako uticajan, a ima tek 30 godina i spreman je za prvi brak.

Novi dečko Anđele Đuričić

– Taj momak je bio na letovanju sa društvom i tada je snimio Anđelu na plaži koja mu je odmah zapala za oko. Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata.
Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila je brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće da se lepo upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa baš ne interesuje jer mu se mnogo dopala i prija mu kao osoba“, priča izvor blizak Anđeli i dodaje:

Novi dečko Anđele Đuričić


– Čuju se svaki dan, ali Anđela se sada priprema detaljno za emisiju i tome je posvećena što njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je ona devojka kojom bi se oženio- završava naš izvor.

Još iz kategorije