Dirljivo: Reči Ive Štrljić kidaju dušu, posvećene su najvažnijem muškarcu u njenom životu FOTO

24.11.2022

22:11

objava ive štrljić

Objava Ive Štrljić tera suze na oči

Ivu Štrljić i njenog oca Milana život nije mazio. Posle razvoda roditelja Iva je ostala sa majkom u Beogradu, a proslavljeni jugoslovenski glumac se preselio u Split, gde je postao upravnik Hrvatskog narodnog kazališta.

Objava Ive Štrljić rasplakala je mnoge

Iako se pričalo da nisu u dobrim odnosima, lepa glumica je te spekulacije u više navrata demantovala. Štaviše, na društvenim mrežama često evocira uspomene, a današnja objava Ive Štrljić posvećena ocu ganula je njene pratioce.

Pročitajte: Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike jedna je od najlepših glumica, njen životni stil ne prestaje da intrigira javnost (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

– Volim ovu tatinu fotografiju. Nekako, kad god bih pomislila na njega, uvek mi se baš ona oslikavala u mislima. Sve je na njoj, onaj lep komadić mladosti, radosti i nekog pitomog, mekanog, čistog pogleda na svet. Neka danas, tek tako, baš ona bude moja mala posveta svim tatama i ćerkama na ovom svetu, tatama koji su tu, tatama koji nisu, tatama koji brinu, tatama koji nedostaju, prezauzetim tatama, tatama sa malo vremena i tatama sa puno, onima koji su stalno prisutni, onima koje život i obaveze odvlače neumorno od kuće, kao i onima koji se trude da prkose svemu tome. Jednostavno tatama i ćerkama – napisala je ona.

Pročitajte: Milan Štrljić nikada ne govori o ćerki Ivi, ovo je jedini izuzetak – To je sudbina i tako je moralo biti

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije