Darko Lazić u šoku: Verila se Marina Gagić, fotografija govori više od reči (foto)

11.10.2022

17:10

fotografija marine gagić

Objava Marine Gagić iznenadila je domaću javnost

Darko Lazić nikako da se skrasi, već osim što pravi probleme sebi i svojoj porodici, počeo je da pravi i drugima, što se kako se šuška ni malo lepo neće završiti. Naime, sve je krenulo kada je Darko počeo da kači slike sa novom devojkom Katarinom koja je u braku, što je mnogo razljutilo Marinu Gagić koja je odlučila da mu vrati milo za drago.

Objava Marine Gagić otkrila istinu o veridbi

Naime, Gagićeva je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njene objave privlače veliku pažnju javnosti. Ovoga puta Marina je objavila fotografiju na kojoj skockana od glave do pete, u izazovnoj haljini pozira pored balona dok je u opisu slike stavila verenički prsten.

Pročitajte: Sin Darka Lazića i Marine Gagić proslavio 3. rođendan – Evo u kakvim odnosima je pevač sa bivšom verenicom (foto)

objava marine gagić

Objava Marine Gagić nije prošla nezapaženo, a mnogi se pitaju da li se Lazićeva bivša verila. Budući da se ona ovim povodom nije javno oglasila ostaje nam samo da nagađamo ko je zaslužan za širok osmeh koji krasi njeno lice.

Pročitajte: Kad se bivše udruže – Darko Lazić u problemima do guše, Marina i Barbara mu rade o glavi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsećanja radi, Marina i Darko su pre više od godinu dana stavili tačku na svoj odnos. U prvom intervju nakkon kraha ljubavi Gagićeva je otkrila da sa Lazićem ima komunikaciju isključivo oko sina Alekseja, ali da su spekulacije o njihovom pomirenju i zajedničkom životu netačne. A kako će Darko reagovati kada najnovija objava Marine Gagić stigne do njega i da li će prokomentarisati navode da mu se bivša verija, ostaje nam da vidimo.

SLIKE: Gaja, Instagram

Još iz kategorije